Unable to save or load on Pokemon

21 posts / 0 new
Last post
midapyi
Offline
Last seen: 9 months 8 min ago
Joined: 11/13/2013 - 23:38
Unable to save or load on Pokemon

My laptop is an HP-Pavilion so I think I have to use Fn+F1/F2 but even when I try that after saving in game, I don't think it saving. I press Fn+F2 to try and load it but nothing happens. When using any of the F1 / F2 / F3 functions it just ends up freezing the game please help me thank you

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
Hi,

Hi,

Does F3 reset the game ?

I will make a new version this week with SAVE/LOAD function on new keys, just to make sure it's not some computers having keyboard issues with Flash.

Sorry for the inconvenience.

midapyi
Offline
Last seen: 9 months 8 min ago
Joined: 11/13/2013 - 23:38
I downloaded google chrome

I downloaded google chrome and it works fine now =]

I think for me the problem was internet explorer 

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
Thanks a lot midapyi for your

Thanks a lot midapyi for your feedback, I will get a few tests to IE crap.

Maybe I did not tested it properly.

BTW, great choice for Chrome, it's the best browser in the woooorld !!

firemaster
Offline
Last seen: 7 months 3 weeks ago
Joined: 02/21/2014 - 17:51
On Pokemon FireRed, I saved

On Pokemon FireRed, I saved my game but I can't get it to load. I have a MAc and I used Fn+F1/F2 but nothing happens. Now I have to keep the file open so nothing gets lost.

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
firemaster are you using

firemaster are you using Safari ? Chrome  ? Firefox ?

firemaster
Offline
Last seen: 7 months 3 weeks ago
Joined: 02/21/2014 - 17:51
I am using safari. If I

I am using safari. If I should use another one, which one should it be?

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
Give a try to Chrome or

Give a try to Chrome or Firefox, both should work.Let me give a try in Safari on my mac to see if I can reproduce your problem

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
it works for me on my mac,

it works for me on my mac, screen goes black, game resume (saving)

for loading too it's okay

what version of mac os x do you have ? I have mavericks 10,9

firemaster
Offline
Last seen: 7 months 3 weeks ago
Joined: 02/21/2014 - 17:51
I'm not sure. But my mac is a

I'm not sure. But my mac is a few years old. On the site where would I need to be to load the game because I'm not sure where I should be to succefully load it . I will try using chrome since it doesn't work. Thanks.

firemaster
Offline
Last seen: 7 months 3 weeks ago
Joined: 02/21/2014 - 17:51
Hey

Hey

I was just wondering. Where on the site do you need to be when you load your saved game?

 

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
launch a game as if you would

launch a game as if you would like to do a fresh play

once game is started , press F2 (Fn+F2 for mac)

firemaster
Offline
Last seen: 7 months 3 weeks ago
Joined: 02/21/2014 - 17:51
Thanks.  I got it figured out

Thanks.  I got it figured out.

Pokemon-Gamer123
Offline
Last seen: 3 months 3 days ago
Joined: 07/11/2014 - 15:07
everyone is having save/load

everyone is having save/load problems but for me when i try to play any of the pokemon games i get to where it says new game then the start or Enter btton doesnt work. why does it do that???

buddysworld
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Joined: 07/11/2014 - 03:21
WHY ME?

I CANT LOAD ANYTHING I CANT EVEN SEE THE BLACK RECTANGLE BEFORE IT LOADS I ONLY SEE THE CONTROLLS WHY??????????????????????????????crying

admin
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
1. Read the other threads

1. Read the other threads

2. Read the other threads

3. Use SAVE button below the game to save

4. Use LOAD button below the game to load

5. If you can't see anything except controls get Flash Player http://get.adobe.com/flashplayer

Julien2580
Offline
Last seen: 1 week 6 days ago
Joined: 08/19/2014 - 04:10
I can't load my game.  and i

I can't load my game.  and i tried fnf1 it just affects the brightness when i try or does not work.  any other ways at all to get a loaded game up?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIO_Ha_Zed92
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 09/19/2014 - 02:56
save issue

tried  to save my pokemon game by pressing SAVE button, but when i came back to it when i pressed LOAD button it didnt load my saved data, i saw the thread about using the F1 key.i pressed fn+1 to save my game then tested it, once the game loaded i pressed fn+2 and but the game started from the beginning again,

 

 

please help 

mopjockey
mopjockey's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 02/17/2014 - 13:50
1. make sure you are logged

1. make sure you are logged in your account when saving

2.update to latest flash and or browser3. switch browsers if one if giving you trouble (chrome and firefox work very well)4. stay away from IE it does not work very well with this site5.check your privacy settings make sure it's not interfering6. try not to run too many background programs7. when games save on this site you will get a que in the form of the game screen brightness turning down please wait for this screen to return to normal brightness. This signifies a successful save. some people don't wait and close the window too early.Hope this helps if not please PM the admin as he will have more answersHappy Gaming :)

Castlevania2014
Online
Last seen: 1 hour 2 min ago
Joined: 08/19/2014 - 02:51
SAVE ISSUED

 The same problem hAPPENED TO ME, EVEN I'M LOGGED IN.

Castlevania2014
Online
Last seen: 1 hour 2 min ago
Joined: 08/19/2014 - 02:51
SAVE ISSUED

 The same problem hAPPENED TO ME, EVEN I'M LOGGED IN.