Fire Emblem / Pokemon Emerald White bar then White screen

16 posts / 0 new
Last post
vtachdfib
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Joined: 07/11/2014 - 13:24
Fire Emblem / Pokemon Emerald White bar then White screen

When I try to play either Fire Emblem or Pokemon Emerald I just get a white loading bar then the screen turns white and in the top left corner it says Starting emulation.... and nothing happens. Can someone help me fix this pls

 

I am from Canada

Kozmitos
Kozmitos's picture
Offline
Last seen: 1 month 8 hours ago
Joined: 04/11/2014 - 05:05
I am getting the white screen

I am getting the white screen too. I tried clearing my cache but that did nothing. My reasoning is that the sie must be down or having trouble.

truelink64
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Joined: 07/01/2014 - 07:27
You're the ones having

You're the ones having trouble here guys 'cause I can play Emerald just fine. I suggest upgrading your PC and talking about it with the admin.

Swift
Swift's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Joined: 07/12/2014 - 10:39
I don't think it's our

I don't think it's our computer's fault. I'm pretty sure my PC have decent enough specs to run the Pokemon Emerald game. I was running Emerald fine for the past 2 days yet, today the white screen showed up and stopped me from accessing the game. I tried refreshing the page loads of times but that didn't work. I hope the admins find a solution to this as fast as possible so I can continue on my adventure :D

Swift
Swift's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Joined: 07/12/2014 - 10:39
lol oops i mean for the whole

lol oops i mean for the whole day

vtachdfib
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Joined: 07/11/2014 - 13:24
ya it was working perfectly

ya it was working perfectly fine the past couple days, cleared my cache, restarted my cpu, updated flash.

admin
Offline
Last seen: 2 days 12 hours ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
Sorry guys our North America

Sorry guys our North America server has a severe crash, I rebooted it and fixed the issue.It should not happen again.All my apologies for that, it sometimes happen.

historieskeeper
Offline
Last seen: 2 months 2 weeks ago
Joined: 07/09/2014 - 19:49
I'm finding a lot of lag in

I'm finding a lot of lag in the games still.

Swift
Swift's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Joined: 07/12/2014 - 10:39
Thank you so much admin!

Thank you so much admin!

truelink64
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Joined: 07/01/2014 - 07:27
It's really weird because I

It's really weird because I live in Canada and I didn't have that problem xD

admin
Offline
Last seen: 2 days 12 hours ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
truelink64 maybe your IP

truelink64 maybe your IP address appears as outside US/Canada.Sometime the GeoIP detection is not 100% accurate.

Lil-Fox
Offline
Last seen: 3 months 13 hours ago
Joined: 07/21/2014 - 17:30
I think all of us have our PC

I think all of us have our PC's upgraded just fine. I've spoken to a bunch of people having the same problem, myself having it as well. It was working just fine late last night.

admin
Offline
Last seen: 2 days 12 hours ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
Lil-Fox what are your

Lil-Fox what are your referring too ?

Loading issues (slow)?

White screen ?

Game Lag ?

Pkmn_Pikachu
Pkmn_Pikachu's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 5 days ago
Joined: 07/14/2014 - 16:53
Same here

Same here

kornolis
Offline
Last seen: 5 days 16 hours ago
Joined: 07/18/2014 - 00:05
i get maybe half an inch of

i get maybe half an inch of white bar on different pc's i log into.

admin
Offline
Last seen: 2 days 12 hours ago
Joined: 06/09/2011 - 21:00
IS IT STILL HAPPENING RIGHT

IS IT STILL HAPPENING RIGHT NOW OR NOT ?